پیغام مدیر سایت :
عمری با حسرت و انده زیستن نه برای خود فایده ای دارد و نه برای دیگران باید اوج گرفت تا بتوانیم آن چه را که آموخته ایم با دیگران نیز قسمت کنیم
لحظات از آن توست؛ آبی، سبز، سرخ، سیاه، سفید،… رنگهایی را که بایسته است بر آنها بزن
روزهایت رنگارنگ
سال نو مبارک
به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» این روزها یکی از مهم ترین مشکلات کشور بیکاری است. اما بیکاری چیست؟ علل و عوامل ایجاد آن کدام است؟
تعریف بیکاری
بیکار به شخصی گفته می شود که حاضر است کار کند ولی شغلی پیدا نمی کند.بنابراین اگر فردی فارغ التحصیل شده است و می گوید می خواهیم یک سال استراحت کنم و به دنبال کار نمی رود،بیکار تلقی نمی شود.شخص بیکار باید جویای کار نیز باشد تا از نظر اقتصادی بیکار تلقی گردد.در بعضی از کشورها،بیکار به کسی گفته می شود که در مراکز کاریابی ثبت نام کرده باشد و برای او شغلی پیدا نشده باشد.
انواع بیکاری
1-بیکاری اصطکاکی:
به بیکارانی گفته می شود که برای آنها شغل وجود دارد ولی هنوز شغل خود را پیدا نکرده اند.هنگامی که افراد به دنبال شغل هستند،مدت زمانی،بیکار هستند که به این نوع بیکاری، بیکاری اصطکاکی گویند.افراد شاغل نیز ممکن است برای یافتن شغل بهتر،شغل خود را رها کنند و مدتی به دنبال کار باشند که در این زمان دچار بیکاری اصطکاکی هستند.
2-بیکاری سیکلی(ادواری):
این بیکاری هنگام رکود بوجود می آید.در دوران رکود،تولید کاهش می یابد.بنابراین اشتغال کاهش می یابد و بیکاری به وجود می آید. به عبارتی، به بیکاری که در دوران رکود بوجود می آید،بیکاری سیکلی یا ادواری گفته می شود.راه مبارزه با این نوع بیکاری،اتخاذ سیاست های مالی و پولی انبساطی است تا تقاضای کل افزایش یابد و به دنبال آن تولید ملی و اشتغال افزایش یابد.
3-بیکاری ساختاری:
این بیکاری به دلیل ساختار اقتصادی به وجود می آید. یک نوع از این بیکاری،بیکاری تکنولوژیکی است.با تغییر تکنولوژی،بعضی شغل ها از بین می رود و شغل های جدید به وجود می آید،اگر افرادی که شغل خود را از دست داده اند،نتوانند آموزش لازم را ببیند و شغل های جدید پیدا نمایند،بیکار می شوند که بیکاری ساختاری نام دارند.
بیکاران پنهان به افرادی گفته می شود که شغل دارند ولی در تولید نقشی ندارند. مثلاٌ اگر در شرکتی 100 نفر کار کنند و با 80 نفر نیز همان تولید را بتوان انجام داد،گفته می شود که 20 نفر از آنها بیکار پنهان می باشند
4-بیکاری فصلی:
به بیکارانی گفته می شود که به دلیل فصلی بودن شغل آنها،در بعضی از فصول سال بیکار می شوند.مثلاٌ کارگران پیست های اسکی در تابستان بیکار هستند و یا کارگران ساختمانی در فصول سرد سال بیکار هستند که به بیکاری فصلی معروف می باشد.
5-بیکاری آشکار و پنهان:
بیکاران آشکار به بیکارانی گفته می شود که شغلی ندارند. بیکاری های سیکلی،ساختاری،فصلی و اصطکاکی از نوع بیکاری آشکار می باشد. بیکاران پنهان به افرادی گفته می شود که شغل دارند ولی در تولید نقشی ندارند. مثلاٌ اگر در شرکتی 100 نفر کار کنند و با 80 نفر نیز همان تولید را بتوان انجام داد،گفته می شود که 20 نفر از آنها بیکار پنهان می باشند.البته بیکاری پنهان در آمارگیری،محاسبه نمی شوند ولی در بعضی از تحقیقات،برآوردهایی از این نوع بیکاری،ارائه می شود.
یکی از نکات جالب توجه در مورد عملکرد دستگاههای اقتصادی ایران در مورد بیکاری آن است که به تعداد این دستگاهها آمار و ارقام در مورد نرخ بیکاری در ایران ارایه میشود.
گزارشی می خواندم درباره علل بیکاری در ایران، این گزارش در سال 1384 توسط نشریه میس ارئه شده و بخشی از این گزارش در زیر ذکر می شود، هر چند از یان که مصرف کننده تحلیل های نشریات خارجی باشم بیزارم اما قضاوت درباره صحت این تحلیل را به شما کاربر گرامی واگذار می کنم؛بخشی از عواملی که در این گزارش ذکر شده به شرح زیر است:
نرخ رشد جمعیت بیکار
بر اساس این گزارش به طور سالانه 500 تا 600 هزار نیروی کار جدید وارد بازارمی شود، بدون آنکه فرصت شغلی جدیدی در این مدت خلق شود و به این ترتیب هر سال 500 تا 600 هزار نفر به جمعیت بیکاران ایران افزوده می شود.
رشد پایین اقتصادی
پایین بودن رشد اقتصادی کشور عامل مهم دوم در بالا بودن نرخ بیکاری در ایران عنوان شده است.
برای جذب تمامی متقاضیانی که هر سال وارد بازار کار میشوند، لازم است رشد اقتصادی ایران حداقل به هشت درصد برسد.
خبرگزاری فارس نرخ رشد اقتصادی کشور را در سال 1388 تنها 2 در صد اعلام کرده و این یعنی اینکه برای رسیدن به وضع مطلوب هنوز راه زیادی در پیش است.
عدم توجه دولت به طرحهای کارآفرین از دیگر علل بالا بودن نرخ بیکاری در ایران عنوان شده است. بر اساس این گزارش با توجه به دولتی بودن اقتصاد ایران، حجم عمدهای از سرمایهها به سمت صنایع سرمایهبر مثل نفت و گاز، فولاد، پتروشیمی و صنایع نظامی سوق داده میشود و این امر باعث بیتوجهی دولت به پروژههای کارآفرین و در نتیجه بالا رفتن نرخ بیکاری شده است.
البته منکر تلاش دولت برای ارتقای طرح های زود بازده نیستم اما واقعا برایم جای سوال است که این آماری که راجع به این طرح ها ارائه می شود تا کجا محقق شده است؟!
بنگاه های زودبازده در سال اول اجرا یعنی سال 85 ، بیش از 80 هزار و 343 میلیارد ریال اعتبار دریافت کردند که حاصلش ایجاد بیش از 426 هزار شغل جدید بود. این میزان در سال 86، 92 هزار و 939 میلیارد ریال تسهلات پرداخت شده و ایجاد بیش از434 هزار شغل جدید بود. کارنامه سال 87 طرح بنگاه های زودبازده نیز نشان می دهد در این سال تنها 73 هزار شغل جدید با اعتبار صرف شده 26 هزار و950 میلیارد ریال ایجاد شد و در سه ماهه اول سال 88 نیز بیش از 39 هزار شغل جدید ایجاد شد.به عبارتی تا آن موقع بیش از یک میلیون شغل جدید با صرف بیش از 20 هزار میلیارد تومان ایجاد شده بود. اما بعد از آن دیگر آمار رسمی ای وزارت از عملکرد بنگاه های زودبازه منتشر نکرد که شاید مهم ترین علتش این بود که به گفته معاون وزیر کار تاکنون در سال جدید تسهیلاتی به بنگاه های زودبازده داده نشده است.
دولت ایران طی 10 سال گذشته با هدف کنترل سیل جوانان جویای کار به بازار کار سعی کرده است تا فضاهای دانشگاهی را گسترش دهد و حرکت این سیل عظیم به سمت دنیای بیکاران را کند، کند
افزایش تعداد دانشجویان
بر اساس این گزارش، دولت ایران طی 10 سال گذشته با هدف کنترل سیل جوانان جویای کار به بازار کار سعی کرده است تا فضاهای دانشگاهی را گسترش دهد و حرکت این سیل عظیم به سمت دنیای بیکاران را کند، کند.
نتیجه این ضعف سیستم آموزشی به همراه نبود فرصتهای مناسب شغلی آن شده است که در حال حاضر بسیاری از جوانان تحصیلکرده به مشاغلی غیرمرتبط با آموزش خود از جمله رانندگی تاکسی یا خرید و فروش روی آوردهاند.
اشباع دستگاههای دولتی
پر شدن ظرفیت جذب نیرو در دستگاههای دولتی عامل دیگر در افزایش بیکاری معرفی شده است. به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی و به ویژه پس از پایان جنگ افزایش تعداد حقوقبگیران دولتی در دستور کار دولتمردان ایران قرار گرفت.
اکنون از یکسو ظرفیت جذب نیرو در دستگاههای دولتی به نهایت خود رسیده و از سوی دیگر بار مالی سنگینی در اثر جذب نیروهای بیش از اندازه بر دولت ایران تحمیل شده است
قطعا اگر بررسی بیشتری صورت گیرد تحلیل های بهتری ارئه می شود.این نوشتار تنها تلاش بود در ادامه خبری که از نرخ بیکاری درگشور منتشر شد و بسیار نگران کننده بود.
جواَنا فرانسیس از بنیانگذاران Feminenza میباشد. وی متولد کاناداست، دوران جوانی خود را در لهستان سپری کرد، پس از فارغ التحصیلی در دانشگاه ورشو به مدت ۸ سال در حرفه روزنامه نگاری تآتر و رادیو فعالیت کرد در سال ۱۹۷۴ برای آزادی زنان به انگلستان سفر کرد در سال ۱۹۸۳ با ماریا نوبلبا (از مؤسسین Feminenza) آشنا شد در سال ۲۰۰۰ به کانادا سفر کرد و با فعالیت ۱۵ ساله خود توانست بنیاد Feminenza را تاسیس کند وی هم اکنون در آمریکا با همسرش دیوید زندگی میکند
متن نامه:
در میان تهاجمات اسرائیل در لبنان و جنگ ترور صهیونیستها، اکنون مسائل جهانی به موضوع اصلی خانوادههای آمریکایی بدل شده است.من کشتار مرگ و نابودی را که در لبنان اتفاق افتاده می بینم اما من چیز دیگری را هم می بینم
من تو را میبینم…
علت ملقب شدن امام جعفر بن محمد علیهما السلام به صادق
امام جعفر بن محمد الصادق ششمين امام و جانشين رسول گرامي اسلام ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ مي باشد که خداوند متعال آن حضرت را به جانشيني رسولش برگزيده و رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ طبق دستور الهي دوازده جانشين خود را مشخص نمودند که امام صادق ـ عليه السلام ـ پس از شهادت پدر بزرگوارشان امام باقر ـ عليه السلام ـ ، عهده دار مقام الهي امامت گرديد.
راهپیمایان روز جهانی قدس در تهران و سراسر ایران اسلامی در قطعنامه پایانی خود تاکید کردند: یگانه راه مقابله پیروزمند و افتخارآمیز با رژیم آدمکش و نامشروع صهیونیستی، الگوی مقاومت حزبالله و حماس در جنگ های 33 روزه ، 22 روزه، 8 روزه و نیز جنگ جاری در باریکه غزه است.
صلح نامه ی امام حسن علیه السلام سندی است بر بی دینی و بی تعهدی طرف مقابل، مفاد صلح نامه که در ذیل محورهای اصلی آن می آید بیانگر آنست که دستگاه مکر و تزویر بنی امیه در راه حکومت و دنیا، هر مکری را مجاز دانسته و هر تعهدی را زیر پا میگذارد، و این یعنی روشن کردن اذهان همه ی انسانهای منصف و با ایمان تا راه حق اهل بیت علیهم السلام را از راه باطل سایرین تشخیص دهند ، شاید اگر این صلح نامه در تاریخ نبود با آنچه از معاویه و عمروعاص دیده شده به سختی میشد تا مسلمانان را به این باور رساند که جز مسیر اهل بیت علیهم السلام سایر راهها ، عطش دنیا خواهی است و لذت شهرت و شهوت طلبی .
اینک متن پیمان صلح را که در پنج ماده مى توان خلاصه کرد، ذیلاً از نظر خوانندگان محترم مى گذرانیم:
ماده اول: حسن بن على(علیهما السلام) حکومت و زمامدارى را به معاویه واگذار مى کند، مشروط به آنکه معاویه طبق دستور قرآن مجید و روش پیامبر(صلی الله علیه وآله) رفتار کند.
ماده دوم: بعد از معاویه، خلافت از آن حسن بن على(علیهما السلام) خواهد بود و اگر براى او حادثه اى پیش آید حسین بن على(علیهما السلام) زمام امور مسلمانان را در دست مى گیرد. نیز معاویه حق ندارد کسى را به جانشینى خود انتخاب کند.
ماده سوم: بدعت ناسزا گویى و اهانت نسبت به امیر مومنان(علیه السلام) و لعن آن حضرت در حال نماز باید متوقف گردد و از على(علیه السلام) جز به نیکى یاد نشود.
ماده چهارم: مبلغ پنج میلیون درهم که در بیت المال کوفه موجود است از موضوع تسلیم حکومت به معاویه مستثنا است و باید زیر نظر امام مجتبى(علیه السلام) مصرف شود.
نیز معاویه باید در تعیین مقررى و بذل مال، بنى هاشم را بر بنى امیه ترجیح بدهد. همچنین باید معاویه از خراج «دارابگرد» مبلغ یک میلیون درهم در میان بازماندگان شهداى جنگ جمل و صفین که در رکاب امیر مومنان(علیه السلام) کشته شدند، تقسیم کند.(2)
ماده پنجم: معاویه تعهد مى کند که تمام مردم، اعم از سکنه شام و عراق و حجاز، از هر نژادى که باشند، از تعقیب و آزار وى در امان باشند و از گذشته آنها صرف نظر کند احدى از آنها را به سبب فعالیت هاى گذشته شان بر ضد حکومت معاویه تحت تعقیب قرار ندهد، و مخصوصاً اهل عراق را به خاطر کینه هاى گذشته آزار نکند.
علاوه بر این معاویه تمام یاران على(علیه السلام) را، در هر کجا که هستند، امان مى دهد که هیچ یک از آنها را نیازارد و جان و مال و ناموس شیعیان و پیروان على در امان باشند و به هیچ وجه تحت تعقیب قرار نگیرند و کوچکترین ناراحتى براى آنها ایجاد نشود، حق هر کس به وى برسد و اموالى که از بیت المال در دست شیعیان على(علیه السلام) است از آنها پس گرفته نشود.
اما صلح نامه زمانی مطرح شد که اولویت اول امام حسن علیه السلام محقق نشد. زمانی که به معاویه خبر لشکر کشی امام حسن علیه السلام و شرایط و تعداد نیروهای ایشان گفته شد، معاویه نتوانست بر پای بایستد و گفته اند که از ترس به روی تخت افتاد ، اولویت اول امام حسن علیه السلام جنگ با راس فتنه و نابودی او بود، که اگر این اتفاق می افتاد جریان تاریخ تغییرات اساسی می یافت یعنی دیگر کربلا و حوادث خونین آن واقع نمیشد، فرق ضاله ای مانند وهابیت و ... بوجود نمی آمد.
بررسی این موضوع که چرا سپاهی با آن عظمت بدون جنگ اینچنین متزلزل شد تا آنجا که فرمانده خود را که امام ایشان بود تنها گذاشتند و رها کردند درسهای بزرگی دارد که میتواند نصب العین انقلابیون قرار گیرد. شیوه هایی که معاویه برای پراکنده کردن یاران امام حسن علیه السلام بکار برد میتواند بعنوان دلایل این اتفاق مطرح گردد و البته باید دانست شیوه ی قدرتهای ظالم در طول تاریخ همواره همینها بوده و این افراد سپاه حق هستند که با عبرتهای تاریخ راه شکست و ضعف را می بندند.
1- تطمیع و وعده ی ثروت و قدرت : برخی از یاران امام را معاویه با فرستادن پیکهایی تطمیع کرد و به آنان وعده داد که اگر امام را رها کنند و به او بپیوندند به آنها ثروت هنگفت و ولایت سرزمینها را خواهد داد. این بدان معناست که مبارز در راه حق باید نسبت به دنیا و دنیا خواهی خود را به سلاح پرهیز مجهز نماید والا خطر معاویه ها در کمین است.
2- تهدید و ارعاب: معاویه با شناختی که از بعضی یاران داشت و با کمک نفوذیهای خود افراد ترسوی سپاه امام را تهدید کرد ، تهدید به قتل خود و خانواده ، تهدید به ترور و ... اینجاست که عنصر مهم شجاعت که باید هر مومنی به ویژه مومن انقلابی به آن مزین باشد نمود پیدا کرده و نقش خود را نشان میدهد.
3- استفاده از خواص اهل باطل مشهور : این گروه از افراد یعنی کسانی که در دنیای اسلام مشهور هستند اما به خاطر ایمان ضعیف از راه حق منحرف میشوند همواره صدمات جبران ناپذیری به دنیای اسلام زده اند، شریح هلی قاضی که حکم خارجی بودن امام حسین علیه السلام را صادر کردند و ابوهریره ها از این دسته اند و در انقلاب اسلامی ما نیز اینگونه افراد وجود داشته اند، لذا مومن انقلابی همانگونه که امام صادق علیه السلام فرمود باید حق را بشناسد و اهل آن را بیابد نه آنکه اهل حق را بشناسد و از آنها به حق برسد.
این سه عنصر آنگاه که در کنار مهذب نبودن و ضعف در ولایتی بودن بخشی از یاران امام قرار گرفت موجب تضعیف جدی لشکر ایشان شد و ایشان برای آنکه پیروزی را نصیب اسلام نمایند این صلح نامه را تنظیم نمودند.
امید آنکه نیروهای مومن انقلابی که صالحین محلی برای حضور آنان است همواره با دقت در تاریخ به ویژه تاریخ اسلام از تکرار اشتباهات جلوگیر نمایند.
منبع:www.salehin.ir
اهداف و موضوعات جلسات حلقه های صالحین
۱- گسترش و تعمیق فرهنگ قرآنی و گسترش مباحث نظری تفسیر میان رشته ای
۲- شیوه های کادر سازی و تربیت مدیران و اساتید کارآمد برای بخش های مدیریتی
۳- چگونگی افزایش مهارت های کادرسازمانی و گروهی
۴- روش های ارتقاء و توانمندیهای آموزشی مدیریتی اجرایی اساتید
۵- راهکار های ایجاد بستر مناسب برای تحول در علوم انسانی
۶- راهکار های ایجاد بستر مناسب برای اسلامی شدن دانشگاهها
۷- تقویت ارتباطات و کشف ااستعداد ها خصوصا اساتید شهرستانی
۸-بستر سازی جهت ارتقاء شان و جایگاه بسیج اساتید در فعالیت های علمی و پژوهشی
۹- ایجاد بستر مناسب جهت طرح حای سازمان ۱۰- بستر سازی و استعداد یابی علاقمندان به پژوهش های قرآنی در بین اساتید.
منبع:http://gilan.basijasatid.ir
نام احمد نام جمله انبیاست / چون که صد آمد نود هم پیش ماست
از مناره پنج نوبت پر خروش / نام احمد با علی آید به گوش
روز و شب گویم به آوای جلی / اکفیانی یا محمد یا علی
بعثت رسول عشق و مهربانی مبارک . . .
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
Alternative content
سلام سایت بسیار جالب و قشنگیه وتنها ایرادش اینه که منظم نیست و تا میتانید در رمناسبتی پست اون مناسبت رو بذارید
.gif)
تشکر
پاسخ: سلام تذکر شما بجاست و سعی میکینم تا حد امکان به آن عمل کنیم. امابا توجه به اینکه برخی مطالب توسط اعضا در این وب قرار میگیرد و ما بنا به احترام به طرز فکر و نظر اعضا ویرایش زیادی رو مطالب ارسالی انجام نمی دهیم.
منتظر مطالب ارسالی شما هستیم.
سلام و عرض ادب بر نويسنده و خوانندگان محترم
زحمات شما عزيز گرانقدر در رابطه با معرفي روستا و توجه به مسائل ان و نقد و بررسي امور روستا شايسته تقدير و تشكر است . و مايه افتخار است كه نسل جوان خواهان ابادي روستا و بهينه گشتن مديريت ان و پيگير اتفاقات روستا هستند.
اما بايد به ياد داشته باشيم كه به جاي بررسي تخريب ننماييم و به جاي نقد متهم نكنيم .
واضح است كه دوست داران روستا همگي از سرقت و تخريب قوچ سنگي ناراحت هستند و همه منتظر روشن شدن موضوع و شناسايي و دستگيري عاملان هستند . اميدوارم با تلاش ماموران و ياري اهالي اين امر به زودي محقق شود .
اما در رابطه با دفاعيات و سوالات شما
1-ما افرادی مد نظر نداریم که ساعت یک نیمه شب یا در ساعت خاصی در حال عبور از محوطه مذکور باشند.
شما قبلا فرموده بوديد
بنده عرض كردم كه فيلمي كه جهت بررسي در اختيار به تعبير شما ان "چند نفر غير مسئول " قرار داده شده بود مربوط به بعد از ساعت يك شب بود و قرار نيست كسي در ان ساعات در محيط عمومي حركت ناخود اگاه و يا خود اگاه زشت يا زيبايي انجام دهد .
در ضمن ان چند نفر نه تنها غير مسئول نبودند بلكه با هماهنگي پاسگاه جهت رصد فيلم حضور داشتند . و اين كاملا واضح است كه براي بررسي فيلم نياز به مشاهده كننده بومي وجود دارد .
ايا شما ميتوانيد فرد غير مسئولي كه سر خود و بدون هماهنگي نشسته و حركات ناخود اگاه و رفت و امد هاي مردم را تماشا كرده را نام ببريد ؟
2- ((ما کسی را متهم نکردیم،نقد کردیم.))
پس منطقي نقد كنيد .
نگاه كردن به فيلم محوطه اي كه هر روز از ان گذر ميكنيم جهت كشف موضوع و با هماهنگي مسئولان چه اشكالي دارد ؟
كجاي كار اشكال دارد ؟
3-((وابسته به هیچ شخص یا اشخاصی هم نیستیم که بخواهیم از کسی حمایت یا تبلیغات سو کنیم. ))
بنده و تمام اهالي هم به پاكي و درستكاري شما يقين داريم . اما متاسفانه تبليغات سوئي كه توسط بعضي معلوم الحال در رابطه با پيگيري سرقت قوچ سنگي براي دلسرد كردن پيگيري كنندگان انجام ميگيرد نا خود اگاه در ذهنيت شما نيز تاثير گذاشته است .
و اين باعث ميشود اصل قضيه در ميان حاشيه ها گم شود و به حال خود رها شود .
---((و آخر اینکه ما مسائل و مشکلات را مطرح میکنیم و گاهی نقد هم میکنیم (که شاید باب طبع خیلی ها نباشد)))
كار بسيار خوبي است و اميدوارم پربارتر و بهتر و منطقي تر از قبل ادامه يابد
__((حال همچنان این سوال بی پاسخ مانده که آیا چند فرد غیرمسئول فیلم ضبط شده را قبل از تحویل به پاسگاه دیده اند یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ ))
اگر ديده باشند گناه كرده اند ؟؟؟؟
ايا فرقي در اصل قضيه ميكند ؟؟؟
ايا با ديدن "چند فرد غير مسئول " زمين و زمان به هم رسيده و فيلم ازبين رفته يا تمام شده ؟؟؟
اصل فيلم دست نخورده و در همان هارد باقيست و كسي غير مسئول و بدون هماهنگي به فيلم نگاه نكرده است اگر شما ادعا ميكنيد " چند نفر غير مسئول " انرا تماشا كرده اند اسامي انها را نام ببريد .
شايد افرادي براي كمك كردن جهت نمايش فيلم ضبط شده يا بررسي و ... قسمتهايي از انرا ديده اند اما همگي انها با هماهنگي قبلي صورت گرفته است
--------------------------------------
با سلام و خسته نباشيد به نويسنده و خوانندگان محترم .
1- ((آیا این فیلم در زمان مناسب در اختیار آنها قرار گرفت؟)) بله در زمان مناسب و بعد از درخواست فيلم توسط پاسگاه ، فيلم در اختيار پاسگاه قرار گرفت .
2-((گفته میشود چند نفر فیلم ضبط شده را بازبینی کرده اند،آیا این گفته صحت دارد؟))
فيلم توسط مراجع انتظامي بررسي شده و ميشود و در صورت نياز از اهالي درخواست بازبيني ميشود .و در ضمن اين دوربين ها براي اين نصب شده كه در چنين مواقعي "چند نفر " براي روشن شدن موضوع انرا مشاهده نمايند.
3-((شما که مدعی هستید کارتان را به نحو احسن انجام دادید،آخرین نتایج پیگیری شما چیست؟))
نتايج توسط مراجع قضايي و انتظامي به اطلاع خواهد رسيد . شورا و دهياري و هيئت امنا و يا هركس ديگر حق متهم كردن يا محكوم كردن كسي را ندارند .
4 -و بيان فرموده ايد كه ((خطاب به هیت امنا مسجد جامع
آقایان محترم،اینکه در فضای بیرونی مسجد دوربین قرار گیرد و رفت و آمد و خیلی حرکات ناخودآگاه اهالی در حال عبور ضبط شده و چند نفر بنشینند و فیلم مردم را تماشا کنند آیا این حرکت درست است؟))
اولا در مراكز عمومي نبايد حركت زشتي از كسي انجام گيرد كه دوربين انرا ثبت نمايد .
دوما در ساعات شبانه مخصوصا از ساعت يك به بعد عبور و مرور ان افرادي كه مد نظر شما هستند هيچ وقت انجام نميگيرد كه چند نفر بنشينند و تماشا كنند .
سوما . هيچ كسي حق نگاه كردن به فيلمهاي ضبط شده دوربين ها را ندارد مگر انكه اتفاق خاصي بيفتد و ان هم زير نظر هيات امنا يا مراجع انتظامي ميباشد .
چهارما . متاسفانه شنيده ميشود كه تعدادي با نصب دوربين به مراكز عمومي مخالفند در صورتي كه براي تامين امنيت بايد دوربينهاي بيشتري كار گذاشته شود . و از صاحبان قلم و افراد اگاه انتظار ميرود براي اگاه كردن افكار عمومي و بالا بردن امنيت روستايمان با اين افراد ( مخالفان نصب دوربين ) همراه نشوند .
ودر پايان بايد عرض كنم كه جالب اين است كه در موضوع سرقت قوچ سنگي همه كس "مِن جمله شورا و دهياري و دوربين هاي مسجد و هيئت امنا و پيگيري كنندگان موضوع اهالي محل و سگهاي انها " متهم ميشوند غير از سارق يا سارقان قوچ سنگي .
بنظر ميرسد اين يك تبليغات مسموم است كه از طرف سارقان و يا حاميان انها به راه افتاده است . تا پيگيري كنندگان موضوع را دلسرد كنند .و از مردم فهيم بخصوص از صاحبان قلم انتظار ميرود كه منطقي فكر كنند و براي روشن شدن موضوع با مسولان ذيربط همكاري كنند .
و همچنين انتظار ميرود براي بيشتر شدن امنيت روستا و اداي دين به روستا ، سارق يا سارقان را معرفي كنند چون بر طبق شنيده ها كساني هستند كه شاهد ماجرا بوده اند .
--------
لازم به ذكر است كه بنده به عنوان مطلع از موضوع جواب دادم .
-----------
با سلام و خسته نباشيد به نويسنده و خوانندگان محترم .
1- ((آیا این فیلم در زمان مناسب در اختیار آنها قرار گرفت؟)) بله در زمان مناسب و بعد از درخواست فيلم توسط پاسگاه ، فيلم در اختيار پاسگاه قرار گرفت .
2-((گفته میشود چند نفر فیلم ضبط شده را بازبینی کرده اند،آیا این گفته صحت دارد؟))
فيلم توسط مراجع انتظامي بررسي شده و ميشود و در صورت نياز از اهالي درخواست بازبيني ميشود .
3-((شما که مدعی هستید کارتان را به نحو احسن انجام دادید،آخرین نتایج پیگیری شما چیست؟))
نتايج توسط مراجع قضايي و انتظامي به اطلاع خواهد رسيد . شورا و دهياري و هيئت امنا و يا هركس ديگر حق متهم كردن يا محكوم كردن كسي را ندارند .
4 -و بيان فرموده ايد كه ((خطاب به هیت امنا مسجد جامع
آقایان محترم،اینکه در فضای بیرونی مسجد دوربین قرار گیرد و رفت و آمد و خیلی حرکات ناخودآگاه اهالی در حال عبور ضبط شده و چند نفر بنشینند و فیلم مردم را تماشا کنند آیا این حرکت درست است؟))
اولا در مراكز عمومي نبايد حركت زشتي از كسي انجام گيرد كه دوربين انرا ثبت نمايد .
دوما در ساعات شبانه مخصوصا از ساعت يك به بعد عبور و مرور ان افرادي كه مد نظر شما هستند هيچ وقت انجام نميگيرد كه چند نفر بنشينند و تماشا كنند .
سوما . هيچ كسي حق نگاه كردن به فيلمهاي ضبط شده دوربين ها را ندارد مگر انكه اتفاق خاصي بيفتد و ان هم زير نظر هيات امنا يا مراجع انتظامي ميباشد .
چهارما . متاسفانه شنيده ميشود كه تعدادي با نصب دوربين به مراكز عمومي مخالفند در صورتي كه براي تامين امنيت بايد دوربينهاي بيشتري كار گذاشته شود . و از صاحبان قلم و افراد اگاه انتظار ميرود براي اگاه كردن افكار عمومي با اين افراد ( مخالف نصب دوربين ) همراه نشوند .
ودر پايان بايد عرض كنم كه در موضوع سرقت قوچ سنگي همه كس "مِن جمله شورا و دهياري و دوربين هاي مسجد و هيئت امنا و پيگيري كنندگان موضوع " متهم ميشوند غير از سارق يا سارقان قوچ سنگي .
بنظر ميرسد اين يك تبليغات مسموم است كه از طرف سارقان و يا حاميان انها به راه افتاده است . تا پيگيري كنندگان موضوع را دلسرد كنند .و از مردم فهيم بخصوص از صاحبان قلم انتظار ميرود كه منطقي فكر كنند و براي روشن شدن موضوع با مسولان ذيربط همكاري كنند .
و همچنين انتظار ميرود براي بيشتر شدن امنيت روستا و اداي دين به روستا ، سارق يا سارقان را معرفي كنند چون بر طبق شنيده ها كشاني هستند كه شاهد ماجرا بوده اند .
--------
لازم به ذكر است كه بنده به عنوان مطلع از موضوع جواب دادم .
-----------
سلام
نويسنده محترم ! قابل عرض است كه شوراي اسلامي و دهياري در اسرع وقت يعني همان روزي كه سرقت قوچ سنگي اشكار شد موضوع را به مقامات انتظامي رسانده و شكايت خود را اعلام نموده اند و روز بعدش به اداره ميراث فرهنگي مرند اطلاع داده و سپس از طريق اداره ميراث فرهنگي به اطلاع ميراث فرهنگي استان و نيروي انتظامي استان نيز رسيده است . و موضوع تحت پيگيري ميباشد .
به نظر شما شوراي اسلامي كدام قصور و كوتاهي را انجام داده است ؟
يادمان باشد كه شوراي اسلامي دادگستري نيست كه بتواند كسي را متهم يا محكوم نمايد .
در ضمن اگر اهالي چيزي در مورد سارق يا سارقان قوچ سنگي ميدانند بايد به هر طريقي به گوش مسئولان برسانند . و دين خود در مقابل ميراث فرهنگي روستا را ادا نمايند.